Hurda Karton Kağıt Kitap Alım Servisi

İstanbul Avrupa Yakası Atık Hurda Kağıt Karton Kitap Alım Servisi

NOT: 1 TON VE ÜZERİ KAĞIT HURDALARINIZ İÇİN ADRESTEN ALIM YAPMAKTAYIZ. DAHA DÜŞÜK MİKTARDAKİ HURDALARINIZI ANCAK ADRESİMİZE GETİRİRSENİZ ALIM YAPIYORUZ.

Her türlü atık kağıtlar, fabrika oluklu, kahverengi kırpıntı ve fireler, market oluklu, kahverengi kullanılmamış kutular, karışık oluklu kahverengi, matbaa hurdası krome, bristrol, kuşe matbaa atıkları, gazete kullanılmamış, gazete kullanılmış kağıt atıklarınızı en iyi şekilde değerlendiriyor ve adresinizden nakit olarak satın alıyoruz.

Hemen Arayın Güncel Fiyatları Alın
0535 893 62 11

Daha Fazla Detaylar

Daha Fazla Bilgi

İstanbul Atık Hurda Kağıt Alım Merkezi

Her türlü atık kağıt karton hurdalarınızı İstanbuldaki adresinizden alıyoruz. 1. Hamur 1.kalite atık kağıtlar, 1. Hamur 2. Kalite atık kağıtlar, fabrika oluklu kahverengi kırpıntı ve fireler, market oluklu kahverengi kullanılmamış kutular, karışık oluklu (%90 oluklu %10 karışık kahverengi) matbaa hurdası (krome, bristrol, kuşe matbaa atıkları, gazete) kullanılmamış, gazete kullanılmış kağıt atıklarınızı en iyi şekilde değerlendiriyor ve adresinizden nakit olarak satın alıyoruz. Her türlü atık değerinde ve adresinizden nakit olarak satın alıyoruz.

Hurda Metal Alımı - Online Hurdacı

Hemen Arayın - Güncel Hurda Fiyatlarını Öğrenin

İstanbul da metal hurdası alım ve satım işi yapan firmamız demir, bakır, aluminyum, kurşun, pirinç, kablo hurdalarınıza yüksek fiyat tarifesi sunmaktadır. Ayrıca geniş hurda nakliye araçlarımız, donanımlı iş makinelerimiz ve deneyimli ekibimizle hurdalarınızı adresinizden alıyor kısa sürede nakite çeviriyoruz.
İstanbul da hurdacılık sektörünün nabzını tutan firmamız demir, bakır, aluminyum, kurşun, pirinç, kablo hurdalarınızı değer kaybı yaşamadan geri dönüşüme kazandırmanın gururunu yaşıyor. İstanbul da metal hurdası alan firma arıyorsanız doğru adrestesiniz. Bizi arayın dilediğiniz adrese gelip her türlü metal hurdalarınzı alalım. Ayrıca hurda demir, bakır, aluminyum, kurşun, pirinç, kablo fiyatlarını ve güncel plastik ve kağıt hurdası alım fiyatlarını da telefonla öğrenebilirsiniz.

Atık Kağıt Karton Hurda Alım Servisi - Online Hurdacı 

Hemen Arayın - Güncel Hurda Fiyatlarını Öğrenin

 

Her türlü atık kağıt karton hurdalarınızı İstanbuldaki adresinizden alıyoruz. 1. Hamur 1.kalite atık kağıtlar ,1. Hamur 2. Kalite atık kağıtlar, fabrika oluklu -kahverengi kırpıntı ve fireler, market oluklu -kahverengi kullanılmamış kutular, karışık oluklu -%90 oluklu %10 karışık kahverengi, matbaa hurdası -krome, brstrol,kuşe matbaa atıkları, gazete -kullanılmamış, gazete -kullanılmış kağıt atıklarınızı en iyi şekilde değerlendiriyor ve adresinizden nakit olarak satın alıyoruz.

Telefon: +90 535 893 62 11 

Hemen Arayın - Güncel Hurda Fiyatlarını Öğrenin

Hurda Plastik:
Hurda Plastik geri dönüşüm alanında çok önemli yer kaplamaktadır. Yenibosna Hurda Geri Dönüşüm olarak hurda plastiklerinizi yerinden toplayıp firmamız bünyesinde geri dönüşüm işlemine tabi tutmaktayız.

Dilediğiniz zaman telefon numaralarımızdan Hurda Fiyatları hakkında fiyat teklifi ve bilgi alabilirsiniz. Hurda plastiklerinizi yerinde ve değerinde en yüksek değerden nakit alıyoruz. Bizden hurda plastik fiyatları hakkında teklif almadan hurdanızı satmayın.
Her türlü plastik hurdalarınızı adresinizden alıyoruz. Satın aldığımız hurdanızın bedelini nakit olarak ödüyoruz. İstanbul içi tüm ilçelere ve semtlere servisimiz mevcuttur.

Telefon: +90 535 893 62 11 

Hemen Arayın - Güncel Hurda Fiyatlarını Öğrenin

İşiniz aksamasın diye 7/24 hizmetinizdeyiz. Bizi aramakta tereddüt etmeyin. Yağmur çamur dinlemeden var gücümüzle size hizmet ediyoruz. Müşterilerimize Daha İyi Hurda Hizmeti Verebilmek İçin Gereken Çaba ve Gayretlerimizi Sürdürmekteyiz. Hurdacı piyasasında önemli bir yere sahip oan firmamız hurda geri dönüşümde öncü olmak için var. Alış Veriş Merkezi Hurda Alım, Residence Hurda Alım, Okul Hurda Alım, İş Merkezi Hurda Alım,Hastahane Hurda, Otel Hurda Alımı, Fabrika Hurda Alımı, Depo Hurda Alımı, bahçelievler hurda alım, Tesisat ve Ekipmanlarının Hurdacısı, Depo Temizliği Hurda, Deponuzdaki Hurdaların Alımı, Elektrik Tesisat Kablo Hurdacısı Büro Ofis Malzeme Ürünleri Hurda Alımı Elektronik Hurda, Tüm Hurda Ürünlerin Alımı, Atık Hurda Kağıt Alımı ve İmha Hurda ve Geri Dönüşümü, Atık Hurda Pil ve Akü Hurda Alımı Geri Dönüşümü, Fabrika İmalat Artığı Hurda Alım, Kompresör, Jeneratör, Trafo Hurda Alım & Satım, Kazan Dairesi Hurdacısı, Çatı ve Asma Tavan Hurdacısı, Yangın Merdiveni Hurdacısı, Depo Raf Sistemleri Hurdacısı, Fuel Oil tank, Depo Hurdacısı, Isıtma, Soğutma Sistemleri Hurdacısı, Kullanılmayan Makina Hurdacısı, Havalandırma Kanalları Hurdacısı.